Gå til innhold

Mens vi venter…

25/01/2012

Ja, så var det et nytt år igjen. Ikke det, nye år kommer jo som perler på en snor. Men akkurat dette året, 2012 (duemilledodici), blir litt spesielt. Det blir året da Tone og Kim returnerer til smørmangel (og potensiell kjøttmangel melder Nortura), regn (vi har ikke hatt nedbør på flere måneder), samt dyr mat og vin. MEN: Det er sikkert noe gøy og godt hjemme også, bare vi leter litt. Vi har allerede kommet på at huset må males….det er jo gøy?! Jaja, vi har blitt flinkere til å finne godbiter, så vi skal nok klare å finne dem hjemme også.

Mens vi venter på hjemreisen er det mye som skal gjøres: Bestigning av El Pico del Teide, skitur i Alpene, vinbesøk i Sør-Sveits, vintur til Barolo, Barbaresco og Roero (med vekt på sistnevnte). Vi kan vel ikke se bort fra at det blir ett og annet godt måltid innimellom også.

Det merkes at vi nærmer oss avreise, kalenderen begynner å bli tettpakket for den siste tiden frem mot slutten av april. Andre ting som merkes er jo jordskjelv. Vi hadde et i dag (25.01). Et lite et javel (4.69 på Richters skala), men du verden det kjennes. Litt ubehagelig å kjenne at huset danser sideveis mens du selv står med ufrivillig sjøbein (eventuelt støttefot).

Åja, en annen liten ting. Vi har besluttet at bloggen skal få overleve etter at vi har kommet hjem. Men at den skal dedikeres opplevelser av livet. Det betyr at det vil komme mer om mat, drikke og reiser. Se ikke bort i fra at det dukker opp et par skriblerier om Nordkapp/Sarnespollen, Kilimanjaro og andre småting.

No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: